FAQ Pakket

Je kan bij het boeken van je fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center een extra reisbijstandsverzekering (via Europ Assistance) afsluiten. Deze kost €17,00 per persoon.
De prijs van een annulatieverzekering, die we zeker aanraden, bedraagt 4,33% van de totale reissom. Deze kan ook bij het boeken van de fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center (via Europ Assistance) afgesloten worden.

Neen, we vragen geen waarborg. Ook moet je geen fietsverzekering afsluiten. Bij het ophalen van je fiets controleer je de fiets samen met de verantwoordelijke van het fietsatelier op eventuele schade. Dit wordt desgevallend genoteerd op het huurcontract. Bij de inlevering wordt de fiets opnieuw gecontroleerd. Nieuwe schade dient vergoed te worden op basis van de prijzen opgenomen in het huurcontract (ter plaatse te tekenen).

Ja, dit is mogelijk. Je kan je fiets meenemen op het vliegtuig in een stevige fietskoffer. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend door de vliegtuigmaatschappij. Opgelet! Geen CO2 patronen meenemen in de fietskoffer, deze worden er onherroepelijk uitgehaald door de vliegtuigmaatschappij.

Er is echter een maar!!! Uit ervaring weten we dat het transport per vliegtuig steeds kans op schade aan de fietsen met zich meebrengt. Overweeg daarom zeker om een kwaliteitsvolle huurfiets bij Baguet Bicycle Center te reserveren. Deze wordt perfect afgesteld op jouw maten.

Deelnemers met eigen fiets ontvangen hiervoor geen korting op het pakket.

Ja dit kan. Elke klant kan zijn reis op maat samenstellen in ons online boekingssysteem. Elk onderdeel zijnde vluchten/transfers, hotel als fiets/fietsbegeleiding kan afzonderlijk geboekt worden op de gewenste data.

Indien je wil deelnemen aan begeleide ritten, zonder fietspakket te hebben gereserveerd, betaal je hiervoor (naast de prijs voor jouw huurfiets) 15€ per rit. Dit kan niet online geboekt worden en dient ter plaatse afgerekend te worden. Let op : dit is enkel mogelijk in Calpe.