Sportieve fietsvakantie in Spanje

Altijd al gedroomd van een sportieve fietsvakantie in Spanje ? Al meer dan 10 jaar maakt Baguet Bicycle Center jouw droom werkelijkheid!

Wij bieden niet alleen de mogelijkheden voor trainingsstages aan, maar vooral sportieve fietsvakanties op maat van iedereen die graag fietst.

In onze beide centra in Spanje (Mojacar – Costa Almeria/ Calpe – Costa Blanca) vind je alle ingrediënten voor een geslaagde sportieve fietsvakantie: een aangenaam microklimaat, een perfect en zeer goed onderhouden wegennetwerk, perfect uitgeruste hotels, zeer kwalitatieve fietsen en gevarieerde parcours op maat van ieder niveau.

Wat bieden wij?

Voor de profwielrenner, amateurwielrenner en wielertoerist hebben we 2 wielercentra in Zuid–Spanje, namelijk in Calpe en Mojacar. Beide zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zowel individuele fietsers als wielerteams. Zowel een sportieve fietsvakantie als een heuse fietsstage leiden wij in goede banen.

Steeds onder een deskundige begeleiding en met een hoogstaande kwaliteit als doelstelling, specialiseerden wij ons in het organiseren van fietsevenementen allerhande.

Onze doelstelling is om iedereen op een ontspannen mannier kennis te laten maken met deze prachtige sport

Voor ieder wat wils

De Baguet Bicycle Centers  zijn er voor elk niveau, ze willen laagdrempelig zijn en voor ieder wat wils aanbieden. Zo wordt er gereden in verschillende groepen aan gemiddelde snelheden die variëren van 22 km/u over 25km/u tot 27km/u en meer.

Gastvrouw, gastheer en persoonlijke begeleiding

Je wordt als klant steevast opgevangen door een Nederlandstalige gastheer en gastvrouw. Zij laten je dadelijk thuis voelen en zullen je bijstaan gedurende het hele verblijf. De centra werken met vaste begeleiders die heel veel ervaring hebben in het begeleiden van fietsgroepen. Deze begeleiders werden door Serge Baguet persoonlijk geselecteerd en weten steevast een mooi evenwicht te vinden tussen sportieve uitdagingen, voldoende ontspanning, groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep.