Laat het getuigenis van onze klanten jou inspireren voor jouw volgende fietsvakantie.

Samenhorigheid en vriendelijkheid worden hoog in het vaandel gedragen

 

De Sporza-fietsvakantie in 2021 op Mallorca heeft me overtuigd om in de toekomst voor mijn fietsvakanties voor Baguet Bicycle Center te kiezen. Vandaar dat de fietsstage in Mojacar in september 2022, zonder twijfel, een super-idee was.

Onder het toeziend oog van een zeer bekwaam team (Dirk en Eric) heb ik zeer mooie en leerzame fietsactiviteiten meegemaakt. Samenhorigheid en vriendelijkheid worden hoog in het vaandel gedragen. De manier van begeleiding (in groepen volgens eigen kunnen) wordt strikt nagestreefd.
Het materiaal was en is zeer goed en wordt dagelijks aan controles onderworpen.

Ik kan deze fietsvakantie-formules zeker aan iedereen aanraden. Zelfs ik ben er op vooruitgegaan.
Nu kan ik in groep rijden en kan ik mij makkelijker aanpassen aan…. rijden in groep.

Doe zo verder en nog een vette pluim voor het hotel en zijn super keuken. De roomservice is er ook top !

Ik neem nu al een optie voor september 2023.

Bart De Pau

Het was onze eerste fietsvakantie ooit en het was in één woord : TOP !

 

Wij hebben gekozen voor Baguet Bicycle Center omdat we al veel goeds over jullie organisatie gehoord hadden. Gezien we beiden fervente fietsers zijn, was het al een tijdje onze droom om samen eens op fietsvakantie te gaan. Nu de kinderen groter zijn, staat niets ons in de weg om er een weekje tussenuit te gaan om onze hobby te beoefenen. Ook de formule spreekt ons zeer aan : met gehuurde fietsen rijden, geen gedoe om je fiets op voorhand op transport te zetten met het risico op beschadiging onderweg. Bij aankomst zijn de fietsen al op maat afgesteld en kan je direct vertrekken op fietstocht.

De enige twijfel die we bij vertrek hadden was misschien of de groep zou meevallen want dat weet je niet op voorhand. Maar deze bleek reuze mee te vallen. We waren op het eind van de week met sommigen een (h)echte vriendengroep.

Het was onze eerste fietsvakantie ooit en het was in één woord : TOP ! Of FANTASTISCH 😊

Wat ons het meest beviel, was de organisatie die in één woord SUPER was ! Alles is goed georganiseerd, je hoeft je niks aan te trekken, alleen maar zorgen dat je in conditie bent en GENIETEN. Van bij aankomst was er een persoonlijk onthaal, de verdeling in 3 groepen met elk een aparte begeleider, de bevoorrading, de wasservice van je fietskledij, de fietsberging met herstel- en onderhoudsmateriaal, het napraten bij een drankje achteraf, kortom wij kunnen alleen maar pluspunten opnoemen.

Wij zouden Baguet Bicycle Center zeker aanbevelen bij fietsvrienden voor hun persoonlijke en aangename begeleiding. De sfeer in de groep zat heel goed wat mede te danken is aan de sympathieke begeleiders, die voor ons zorgden op een bijna familiale manier. Ook de keuze van (goede) hotels is een belangrijk pluspunt : wij logeerden in hotel Suitopia in Calpe, een zeer mooi hotel met alle moderne faciliteiten, lekker eten, comfortabele kamers én niet te vergeten : zeer goede bedden wat wij heel belangrijk vinden voor de recuperatie na een sportieve fietstocht. Wat wij misschien nog het meest van al waardeerden is de losse en gemoedelijke sfeer, wat bijna belangrijker is dan het sportieve. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat elk op zijn manier kan genieten. Is er zin of tijd om een terrasje te doen onderweg, dan kan dit. Ook na de fietstochten is het goed dat je nog over voldoende vrije tijd beschikt om te genieten van zon, zee, strand, wandelen, … kortom een geslaagde mix van sportief bezig zijn en proeven van de couleur locale !

Misschien nog een locatie toevoegen ? Anderzijds : zeker de groepen niet vergroten in aantal. Wij vonden een groep fietsers van max. 15 personen ideaal.

Ann De Smet en Didier Knop, zeer enthousiaste deelnemers die zeker nog eens opnieuw meegaan, misschien in 2023 naar Mojacar.
We kijken er al naar uit en trainen nu al onze beentjes 😊 .

 

Ann De Smet & Didier Knop

In al die jaren heb ik altijd hetzelfde familiaal en vriendschappelijk gevoel mogen ervaren

 

Dit jaar heb ik mijn tiende fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center geboekt. Ik was er al bij vanaf het begin in 2010, denk ik. De eerste keer was in Mojacar. Maar in al die jaren heb ik altijd hetzelfde familiaal en vriendschappelijk gevoel mogen ervaren.

Dit jaar was ik in Calpe, in Hotel Suitopia. Het hotel was fantastisch. Maar door het aantal hoogtemeters wordt het fietsen er soms iets te zwaar voor mij. Hierdoor overweeg ik om voor mijn volgende fietsvakantie opnieuw voor mijn favoriete plaats, Mojacar, te kiezen.

De hele organisatie is top. De mechaniekers zijn bereidwillig en de begeleiders, zowel op als naast de fiets, doen allemaal hun uiterste best om het aangenaam te maken.

Op basis van mijn positieve ervaringen in het verleden twijfel ik nooit om opnieuw bij Baguet Bicycle Center te boeken. En mijn verhalen werken aanstekelijk want ik heb al vele mensen kunnen overtuigen om een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center te boeken.

Ik kan de organisatie slechts één tip geven: doe zo voort !!!

 

Ben Alossery

Een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center voelt aan als weggaan met familie

Een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center voelt aan als weggaan met familie: niets is hen te veel en ze staan klaar voor al je problemen. Omdat alles in een ontspannen en vrije sfeer verloopt, waar niet moet en veel kan, twijfel ik nooit om een volgende fietsvakantie bij hen te boeken.

Niet alleen is er tijdens de ritten goede en vriendelijke begeleiding, maar ook de after-pannenkoek of spaghetti in de Service Course Calpe zijn niet te versmaden. Alle ritten zijn goed voorbereid en uitgestippeld, dus aarzel zeker niet om het zelf eens te proberen.

Voor mij is alles pico bello !!!

Specifiek begeleiding voor het in groep fietsen

Wij hebben in Mojacar een super-vakantie gehad met begeleiders die echt hun best hebben gedaan om het ons naar onze zin te maken. De twee dames die nog nooit in groep hadden gefietst waren zeer blij dat Louis hen de eerste dagen apart heeft begeleid zodat ze vanaf dag 3 bij de rest van de C-groep konden aansluiten. Ze waren zo enthousiast dat ze in 2023 al terug willen komen om mee te fietsen. Ook de andere deelnemers van onze groep waren super tevreden.

Volgend jaar gaan we dan ook in september of oktober terugkomen naar Mojacar.

Danny De Cuyper

Niet alleen de familiale aanpak, maar ook Service Course in Calpe is een topper

Omdat ik na Mojacar ook eens in Calpe wou fietsen en wou logeren in Hotel Suitopia, heb ik geopteerd voor een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center. Toen ik een paar mensen kon overtuigen om mee te gaan, heb ik onmiddellijk geboekt.

Het werd een superleuke ervaring: ik heb toffe mensen ontmoet en vooral de medewerkers van het Baguet Bicycle Center zijn mensen met het hart op de juiste plaats.

Niet alleen apprecieerde ik de familiale aanpak, maar ook de Service Course in Calpe is een topper.

Je moet het zeker eens doen: mooie ritten, mooie hotels en een goede sfeer.

Als single verblijven kost altijd meer. Mochten de hotels daar iets kunnen aan veranderen ….

 

Domin Versteeven

Toffe begeleiders, goed gezelschap, ontspannen in een mooie natuur

 

Aangezien ik vorig jaar zo van mijn fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center genoten heb, heb ik dit jaar geen moment getwijfeld om opnieuw bij hen te boeken.

Het is er echt tof ! Er heerst gezelligheid en een gemoedelijke sfeer. Een echt vakantiegevoel.
Toffe begeleiders, goed gezelschap, ontspannen in een mooie natuur, keuze uit verschillende niveaugroepen… allemaal troeven.
Aarzel dus zeker niet als je bij Baguet Bicycle Center een fietsvakantie (met nadruk zowel op fiets als op vakantie) wenst te boeken. Ook dit jaar was het weerom compleet in orde voor mij.

FS

Aangezien het de vorige keer zo goed bevallen is, heb ik geen seconde getwijfeld om opnieuw te boeken

Aangezien het de vorige keer zo goed bevallen is, heb ik geen seconde getwijfeld om opnieuw mijn fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center te boeken.

Ondanks het feit dat ik alleen was met de begeleider hebben we er fijne fietstochten gemaakt. De fantastische streek in combinatie met de uitstekende organisatie zijn me zeer goed bevallen.

Ik kan zo’n fietsvakantie enkel aanraden, zeker en vast nu het aanbod van beschikbare fietsen, naast de nieuwe Ridley’s, uitgebreid werd met e-bikes.

Doe zo voort, Baguet Bicycle Center !

Johan De Smedt

Het heeft ook geen zin om je eigen fiets mee te brengen: de nieuwe fietsen (Ridley Fenix SLiC) zijn top !

Ik ben met fietsvrienden bij jullie op vakantie gekomen om te genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving : 5 dagen fietsen en een dagje wandelen langsheen de kustlijn op de vrije dag.

De eerste keer heb ik wel getwijfeld omdat ik toen alleen was en ook vanwege de redelijk hoge prijs voor een 1-persoonskamer. Maar het was meer dan de moeite waard : toffe bende – super begeleiding – voor elk wat wils – top locatie en magnifiek hotel.

Ook dit jaar heb ik er terug met volle teugen van genoten. Je komt hier NOG meer tot rust in deze prachtige zonnige omgeving. Elke dag een andere rit op maat. Dus een dikke pluim voor de  Baguet – begeleiding, die vriendelijk en behulpzaam is tijdens heerlijke uitgestippelde fietstochten.

Ik kan het alleen maar aanbevelen. Gewoon doen. Iedereen kan hier meerijden vanwege de aangepaste ritten per niveau. Je hoeft geen klimmer te zijn om hier te komen genieten.

Het heeft ook geen zin om je eigen fiets mee te brengen. De nieuwe Baguet-fietsen (Ridley Fenix SLiC) zijn top en worden op maat klaargezet.

Als ik toch een kleine tip mag geven: mag de radio eens op een andere zender op de bevoorrading? Grapje!

 

Koen Raman

Een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center is een prima start of afsluiting van het seizoen

Baguet Bicycle Center is prijs/kwaliteit prima in orde, er heerst steeds een leuke sfeer en de fietsen zijn perfect in orde. Niet twijfelen om bij hen eens een leuke fietsvakantie te boeken.

Mijn laatste fietsvakantie met hun was een mooie afsluiter van mijn wielerseizoen in een prachtige warme omgeving. Het totaalpakket vind ik leuk. Je verveelt je eigenlijk geen seconde en er is altijd wel wat te doen.
De begeleiders zijn top en de tochten zijn steeds mooi uitgestippeld met goede bevoorradingen.
En bij aankomst kan je leuk napraten met een hapje en een tapje!

Dus zeker en vast gewoon doen. Het is een prima start of afsluiting van het seizoen.
Of gewoon om er eens even tussen uit te zijn met de fiets! :).

Kristof Imbrechts

Calpe wordt intussen iets te zwaar voor mij, maar het nieuwe aanbod aan e-bikes opent misschien nieuwe perspectieven…

Een vriendin had vorig jaar deelgenomen aan een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center. Zij was zo enthousiast en haar verhaal was zo overtuigend dat ik geen moment geaarzeld heb om me samen, met nog enkele andere “Maskes” in te schrijven.

En mijn vriendin haar enthousiasme was terecht: het was een ongelooflijke ervaring met enorm vriendelijke , behulpzame en aanmoedigende mensen inclusief de begeleiders. Samen fietsen door de natuur, met mensen die dezelfde passie delen… wat kan een mens zich meer wensen?

Ikzelf was zo enthousiast dat ik al andere mensen heb aangestoken. De schoonouders van onze dochter hebben intussen ook al meegefietst in Mojacar.

Calpe wordt intussen iets te zwaar voor mij, maar het nieuwe aanbod aan e-bikes opent misschien nieuwe perspectieven…
Dus hopelijk tot snel want jullie zijn TOP ! Doe zo voort !

Lea Baukeland

Sedert vele jaren ben ik een heel tevreden klant. Ik ben een fervent Mojacar-ganger.

Sedert vele jaren ben ik een heel tevreden klant. Ik ben een fervent Mojacar-ganger en elk jaar staat minstens één fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center in Mojacar op de planning.

Het is er altijd aangenaam vertoeven. De ritten zijn heel mooi en op maat van mijn kunnen. En met een top-begeleiding.

Dus als je nog niet geboekt hebt, moet je het zeer zeker doen: beter vind je niet !

Rony Santens

Het was een fantastische ervaring en ik doe het zeker nog terug 👍👍

Een kameraad heeft mij en de vrienden van de fietsclub voorgesteld om een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center te boeken. Zonder veel twijfelen zijn we op het voorstel ingegaan.

Het was een fantastische ervaring en ik doe het zeker nog terug 👍👍.
Fietsen in goed weer in een schitterende omgeving… meer moet dat niet zijn. Ik heb trouwens al aan mijn collega’s op het werk gezegd dat het prachtig om doen is.

In 3 woorden: alles was top !!!

Rudy Van Parys

Deze belevenis is zeker een aanrader voor iedereen !

Ik wou al lang een fietsvakantie doen in Calpe maar zelf kende ik Baguet Bicycle Center niet.

Via de website en het contactformulier werd ik prima geholpen om mijn eerste fietsvakantie in Calpe te boeken.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde fietsweek : alles was prima geregeld, ik werd vriendelijk onthaald en ontzorgd, kortom : Baguet Bicycle Center is een toporganisatie.

Deze belevenis is zeker een aanrader voor iedereen !

Valentin Caproens

Dit is de beste organisatie die we de laatste 15 jaar beleefd hebben !

Onze fietsclub had meerdere positieve echo’s gehoord over jullie organisatie, waardoor we beslisten met een tiental leden deel te nemen aan de fietsvakantie in Calpe.
We waren zeer aangenaam verrast. Het was een professionele toporganisatie : ☆☆☆☆hotel ; reis volledig voorbereid en geboekt ; topfietsen ; zeer goede attentvolle begeleiding met zeer bekwame en vriendelijke monitors ; ieders niveau werd gerespecteerd ; bevoorrading voor, tijdens en na de rit ; fietskledij werd gewassen … samengevat de beste organisatie die we de laatste 15 jaar beleefd hebben. Prijs/kwaliteit : bij de besten, zoniet de beste.  We komen zeker terug en zullen niet nalaten om uw organisatie aan te raden.

VeloClub Strombeek

Deze fietsvakantie was een super positieve ervaring

Reeds enige jaren wou ik een fietsvakantie doen bij Baguet Bicycle Center. Ik had ook met een andere organisatie kunnen gaan maar het vlotte contact en heldere communicatie / informatie hebben me gecharmeerd.
Wat ook fijn is aan het concept is dat de niet-fietsende partner ook kon deelnemen en genieten van het prachtig hotel en de omgeving.
Deze fietsvakantie was voor mij een super positieve ervaring met een goede begeleiding, een prima hotel en een mooie streek om te fietsen.
Ik zou dan ook Baguet Bicycle Center aan iedereen aanraden, niet in het minst voor de professionele aanpak met aandacht voor iedere persoon.
Yves Deseure

De medewerkers van Baguet ter plaatse krijgen van mij een dikke 12 op 10

Eerder had ik nog geen fietsvakantie doorgebracht bij Baguet Bicycle Center; het was een trouwe klant die me dit aanbevolen had.

De medewerkers van Baguet ter plaatse krijgen van mij een dikke 12 op 10 : zij deden er alles aan om het materiaal prima te onderhouden en waren attent voor elk detail alsook de wensen van iedere klant.

Het hotel en de fietsen waren fantastisch (10/10).

Ann Diericx

‘Five Ladies on a cycling trip in beautiful Mojacar’

Het zou wel eens de titel kunnen zijn van een goed boek 😉 Onze fietsvakantie was in één woord ‘schitterend’. We hebben genoten van de eerste tot de laatste dag. Niet enkel de zon verwarmde onze harten, ook de aanwezigheid van alle andere toffe mensen in de groep. In het bijzonder willen wij een dikke pluim geven aan Dirk en Sabine. Bij aankomst werden wij zeer hartelijk onthaald, alles was piekfijn geregeld! Superfietsen op maat afgesteld, testritje in de namiddag op dag van aankomst, elke avond een gedetailleerde uitleg over de rit van de volgende dag. Elke dag leuke foto’s en filmpjes van alle deelnemers begeleid met een tof muziekske. En op de eerste en laatste dag nog een drankje en hapje daarbij. We voelden ons verwend! Op de ritten werden wij begeleid door topmensen, vooral Wim en Raf springen er dan uit. De rustige Wim en de Raf met zijn sappig Kempisch dialect kunnen als geen ander de mensen motiveren en aanmoedigen. ‘Ie na boven, betje klender schakelen, gelle kunt da’, we hoorden het graag! En of wij dat gekund hebben! Den Bédar kent voor ons geen geheimen meer, de Ramblas zoefden wij in ‘t wiel van deze mannen naar beneden en ééntje van ons verbrak haar hoogterecord door ook nog eens de Virgin naar boven te fietsen. Echte ‘hoogvliegers’ werden wij! Een hongerke en een dorsteke onderweg?… We zagen den Dirk altijd graag staan met zijn camionette met uitgebreide bevoorrading, bijgestaan door een niet-fietsende partner van één van de deelnemers. Bleek dat er bij aankomst toch nog iets moest gewijzigd worden aan de fiets – stuur beetje kantelen, lastige geluiden wegwerken bij remmen of schakelapparatiur, kilometertellertjes installeren, zelfs een kapotte schoen repareren – alles werd steeds met de glimlach gedaan! De echte recovery shake bij aankomst in de fietskelder smaakte steeds goed, onze eigen shake in de namiddag aan het zwembad nog beter! 😅

De klant is bij Baguet Cycling Holidays méér dan koning!

Het hotel is een topper: ruime kamers en heel lekker eten met drank aan tafel inclusief. Mooie tuin en groot zwembad. Mojacar is een echt mooi wit dorpje op een heuvel gelegen maar makkelijk te bereiken. De omgeving is prachtig maar vrij dor en de wegen zijn in zeer goede staat en auto’s kom je haast niet tegen op de ritten.

Onze vakantie las als een boek – mooi, spannend, emotioneel, motiverend, hartverwarmend – maar helaas veel te snel uit! 😍

We lopen niet graag op de zaken vooruit maar we zijn er bijna zeker van dat we héél graag willen terugkomen!

Serge Baguet Cycling Holidays is méér dan een aanrader!

Anita, Tania, Ivy, Sabine, Wendy

De PCL’kes uit Willebroek

Ik was op zoek naar een fietsvakantie in Spanje …

Ik was op zoek naar een fietsvakantie in Spanje en kwam na even zoeken op de website van Baguet Bicycle Center uit.
Ik speelde al een tijdje met het idee dit eens te proberen. Toen ik een paar fietsmaten kon overhalen mee te gaan, heb ik redelijk snel de knoop doorgehakt en geboekt.

Het werd een toffe ervaring in een fijne groep waar ik me snel thuis voelde. Het was ook prettig vertoeven op het zonnig terras in de Service Course in Calpe. De focus bij Baguet Bicycle Center ligt niet alleen op snelheid en fietsen maar ook op fun : fietsers worden nooit achtergelaten, de groep past zich aan aan de zwakste schakel, dat is niet alleen een toffe leuze, maar ook geen holle leuze bij Baguet.

De combinatie van fietsen EN vakantie maakt het aangenaam. Ok, we zijn wel fietsfanatieke mensen, maar tijdens zo’n weekje is niet alleen het fietsen dat telt maar ook het genieten van een weekje zonder stress op het werk.

Ik zou deze fietsvakantie zeker aanbevelen en vooral de groepsdynamiek en combinatie inspanning/ontspanning in de kijker willen stellen. Kortom, ik heb me goed geamuseerd.  En oh ja, misschien ook vermelden : Gran Hotel Sol y Mar is een top-hotel !

Jan Moons

Ik zou de goede organisatie gestoeld op jarenlange ervaring zeker willen aanbevelen

Zoals jullie hadden voorspeld bij ons eerste telefonisch onderhoud hebben Renilde en ik een superweek beleefd in Mojacar.
Het voorstel om op fietsvakantie te gaan in Spanje was gekomen via onze fietsclub Belle Vue.

Aangezien het onze eerste fietsvakantie was bij Baguet Bicycle Center wisten we niet wat we ervan moesten verwachten. We hebben even getwijfeld maar het is op alle vlakken reuze meegevallen. De goede organisatie, de familiale sfeer, de zeer goede begeleiding: voor alles wordt gezorgd.

Wat een spirit van Dirk en zijn 3 begeleiders.

Ik zou de goede organisatie gestoeld op jarenlange ervaring zeker willen aanbevelen. De enige raad/tip die ik zou willen geven: doe zo verder !!!

Proficiat voor het ganse team ter plaatse en achter de schermen van de organisatie van Baguet Bicycle Center!

Ivan Van den Berghe

Voor herhaling vatbaar

De fietsclub waarvan ik lid ben, had een fietstrip met Baguet Bicycle Center naar Mojacar gepland. Ik twijfelde in feite niet lang om mee te gaan, alleen moest het in de periode dat de club ging, passen op het werk. Da’s de enige onzekerheid die speelde bij mij.

Een fietsvakantie bij Baguet Bicycle Center is een prima keuze voor een (gemiddelde) fietser. Je hoeft je van niets iets aan te trekken. Alles wordt voor jou geregeld: van bij de boeking tot de terugkeer naar huis.

Om veiligheidsredenen ontvangen de deelnemers de gps van de ritten niet. Hoewel dit soms misschien toch handig zou kunnen zijn. Maar alles bijeen was het een zeer positieve ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Tom Himpe

We hebben het echt enorm naar onze zin gehad in Calpe: volgend jaar komen we zeker terug!

We hebben het echt enorm naar onze zin gehad in Calpe:

  • Goede, mooie en lange ritten met een goed tempo
  • Bevoorrading die in orde was
  • Goede begeleiding onderweg
  • Fietsen stonden klaar toen we aankwamen
  • Vervoer van en naar de luchthaven verliep zonder problemen
  • Hotel was enorm goed.

Ook de begeleiding van Didier was top. Het was heel duidelijk dat hij de weg en bijhorende gevaarlijke punten kende. Hij heeft ons trouwens ook ‘ons ding’ laten doen wanneer het paste. Zo wilden we op dinsdag op Col de Rates met ons 5 wedstrijdje doen én wilden we graag die extra helling doen achter het restaurant bovenaan Col de Rates. Hij vond dit in orde. We stonden met 5 boven aan dat weerstation en ineens kwam hij er ook aangefietst. Dit waseen leuke verrassing voor ons! 🙂

Volgend jaar komen we zeker terug!

Sven Simons