Speciale weken

WB Cyclo Cross Benidorm

Na een succesvolle eerste editie in 2023 zal Benidorm opnieuw het decor vormen voor een WB Cyclocross. Alle (Vlaamse en Nederlandse) wereldtoppers hebben hun deelname al bevestigd.
Mis de unieke kans niet om deze Spaanse manche van de Wereldbeker vanop de eerste rij te beleven en nadien nog een week jouw fietsbenen verder te roderen op de mooie Spaanse wegen.

#RideForSerge

Elk jaar herdenken we Serge Baguet o.a. rond de dag van zijn overlijden (9/2/2017) met een speciale week #RideForSerge. Wees er dit jaar ook bij, samen met onze Baguet Bicycle Center-begeleiders, en herdenk samen met ons, onze vriend en ons boegbeeld. Serge hield van fietsen, hard werken en ook van plezier maken (de après-bike, weetjewel), maar altijd met respect voor ieders willen en kunnen.

Sierra Nevada

Gekend van de Ronde van Spanje (La Vuelta) is de Sierra Nevada het uitgekiende terrein om jouw klimtalenten te testen of bij te schaven. In deze prachtige fietsstreek komen niet enkel de berggeiten aan hun trekken, maar ook alle andere wielerfanaten.  Geniet van de prachtige landschappen en vergezichten. Je kan misschien ook de uitdaging aangaan van de Pico Veleta? En op de rustdag kan je misschien Granada verkennen en/of het Alambra gaan bezoeken?

Mojacar – Calpe

Na een eerste editie van de speciale week Calpe – Mojacar in 2019, werd in oktober 2023 een tweede editie georganiseerd, maar dan in omgekeerde richting. In vier etappes fietsen we van Baguet Bicycle Center in Mojacar naar Service Course in Calpe (Mojacar – Lorca – Archena – Calpe). Een trip van in totaal 343 km, 3000 hm en variërende landschappen langs zorgvuldig uitgekozen en verkende wegen.