Speciale weken

Sierra Nevada

Gekend van de Ronde van Spanje (La Vuelta) is de Sierra Nevada het uitgekiende terrein om jouw klimtalenten te testen of bij te schaven. In deze prachtige fietsstreek komen niet enkel de berggeiten aan hun trekken, maar ook alle andere wielerfanaten.  Geniet van de prachtige landschappen en vergezichten. Je kan misschien ook de uitdaging aangaan van de Pico Veleta? En op de rustdag kan je misschien Granada verkennen en/of het Alambra gaan bezoeken?

Mojacar – Calpe

Vanaf dit jaar willen we weer aanknopen met een goede traditie en een blijvende droom van Serge, namelijk onze beide fietscentra in Mojacar en Calpe met elkaar al fietsend verbinden onder de vorm van een roadtrip van 3 dagen. Deze speciale week wordt georganiseerd van zaterdag 21 oktober tot zaterdag 28 oktober 2023.

Cyclo Vino

Cyclo Vino is een gloednieuw concept. Hierbij worden unieke fietsroutes gecombineerd met enkele bezoeken en degustaties aan Spaanse Wijndomeinen. Dit concept wordt aangeboden in samenwerking met La Buena Vida. Onder impuls van Wim Vanleuven en Johan Sterckx groeide dit bedrijf zo sterk dat het op zijn eentje intussen 1/20ste van de Spaanse uitvoer naar België haalt. En misschien ook wel 1/20ste van alle fietsfanaten wil laten kennis maken met de Spaanse wijnstreken.