Onze huurfietsen
Race-fietsen en e-bikes
4 topmerken (Ridley, Scott, BH en Klever)

De RIDLEY FENIX SLiC (geïntegreerde cockpit) is een prestatiegerichte, comfortabele endurance fiets, met een responsief rijgedrag dat direct reageert op tempowisselingen. Uitgerust met Shimano Di2 12-speed Ultegra Disc.

De SCOTT ADDICT 20 is een endurance racefiets die perfect is voor de langere afstanden. Deze fiets heeft, net zoals de Ridley Fenix, een zeer comfortabele geometrie waardoor je urenlang in het zadel kan zitten. Uitgerust met Shimano Di2 105 12-speed Disc.

De KLEVER X-SPEED is de stijlvolle speed pedelec van grote kwaliteit. Met zijn 600W stille motor brengt hij je niet alleen met gemak naar een snelheid van 45 km/u op de vlakten maar ook op de beklimmingen zal je genieten van deze krachtpatser.

De BH Core 1.5 is zo licht dat je nooit zou denken dat het een e-bike is. Het frame is gemaakt van carbon en de 540Wh accu heeft een ongeziene actieradius. De Gen 2 -motor optimaliseert de trapondersteuning en verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.

Deze fietsen zijn automatisch gereserveerd voor zij die een fietsvakantie geboekt hebben bij Baguet Bicycle Center. Wens je geen volledig pakket fietsvakantie maar enkel een fiets te huren dan kan dit bij Service Course Calpe.