Heropstart na Covid-19

Intussen zijn de Corona-cijfers gestaag gedaald, zowel in België als in de regio’s in Spanje waar wij actief zijn. De zin om in Spanje te komen fietsen is bij onze klanten nooit zo hoog geweest. Wij verwachten dat bijna elke volwassene tegen begin september 2021 over een vaccinatie-paspoort zal beschikken. Zodoende zal reizen opnieuw ‘normaal’ worden.  

Tenslotte blijven zowel wij zelf als onze hotels strikte hygiëne-maatregelen hanteren. Deze maatregelen zijn dermate dat zij niet als ‘beperkend’ ervaren worden door onze klanten.

In het najaar is de omgeving van Calpe of Mojacar een droom voor iedere fietser, niet in het minst na deze Corona-tijden. De temperatuur is ideaal om te fietsen maar tevens om een terrasje te doen, tijdens en/of na de fietstochten. Service Course Calpe werd heropend op 5 april 2021: alle services inclusief losse verhuur van racefietsen (ook e-bikes) zijn operationeel.

Vanaf 11 september 2021 starten wij tevens met onze fietspakketreizen inclusief begeleide ritten, zowel in Mojacar als Calpe.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
You need to agree with the terms to proceed