Baguet Bicycle Center : Biotoop voor wieler-(toeristen-)clubs

Baguet Bicycle Center werd opgericht door Serge Baguet. Na zijn succesvolle carrière als prof was het zijn droom om één of meerdere wielercentra in Spanje uit te bouwen.

“Genieten van het leven, op en naast de fiets, dat is de essentie van een fietsvakantie”, zoals Serge deze vooropgestelde. Bij Baguet Bicycle Center vind je een totaalbeleving waarbij niemand hoeft te kiezen tussen een fiets- of familievakantie. De fietsers worden in de watten gelegd als echte profs – met topmateriaal, een fietsatelier, bevoorradingen, technische assistentie, recuperatie-drank na de rit, … – terwijl de niet-fietsers uitgebreid kunnen genieten van zon, zee, natuur en uitstapjes.

Baguet Bicycle Center maakt alles perfect combineerbaar.

Baguet Bicycle Center en wielerclubs

Vele clubs zijn vaste bezoekers geworden en komen bijna elk jaar terug. Het warme klimaat gecombineerd met eerste-klasse fietsfaciliteiten en het gemak om alles op een steenworp afstand van uw accommodatie te hebben. Ontspanning en vrije tijd zijn ook essentieel. We hebben dan ook een veelheid aan mogelijkheden om te genieten van wat downtime. Je kan genieten van de wellness-centra in onze hotels alsook van een drankje en een hapje op een leuk terras.
De geweldige sfeer en energie op en rond de fietsparcours in Calpe en Mojacar werken aanstekelijk, een spirit die nergens anders ter wereld te vinden is. Clubs die zijn komen fietsen, vertellen ons hoe hun fietsvakanties bij Baguet Bicycle Center de teamgeest bevorderen. Door samen te fietsen en plezier te maken, keren ze met hernieuwde energie en enthousiasme naar huis terug.

Waarom kiezen voor Baguet Bicycle Center?

Bespaar alle voorbereidingen en extra kosten rond het zelf organiseren van een fietsvakantie voor je club en geniet van een “all-in” pakket bij het Baguet Bicycle Center. Wij verzorgen alles van A tot Z, zodat jij en de clubleden enkel moeten genieten van de prachtige fietstochten in het Spaanse fietsparadijs te Calpe of Mojacar. Met onze begeleiders helpen we wielerclubs het perfecte programma samen te stellen om het meeste uit uw verblijf te halen terwijl jij de volledige controle en balans behoudt tussen fietsen, training en ontspanning.

Wat omvat het “all-in” fietspakket?
  • Vluchten vanuit een Belgische luchthaven met 20 ruimbagage
  • Transfers in Spanje tussen luchthaven en hotel
  • Verblijf in ****hotel op basis van half-pension in een 2p-kamer
  • Huurfiets Ridley Fenix SLiC, carbon frame, met schijfremmen en DI2 Ultegra 12-speed afgesteld op de individuele maten van iedere fietser
  • Welkomstpakket
  • Begeleiding in niveaugroepen – 5 ritten
  • Bevoorradingen voor, tijdens en na de ritten
  • Technische assistentie
  •  Wasservice voor fietskledij

Geïnteresseerd? Kijk hier hoe je jouw volgende fietsvakantie kan boeken.