Gesloten voor onbepaalde tijd wegens Covid

Intussen is het voor iedereen duidelijk dat we een verdere verspreiding van het virus maximaal trachten tegen te gaan . Als Baguet Bicycle Center willen wij onze verantwoordelijkheid nemen in het inperken van verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19. Daar waar mogelijk wensen wij onze bijdrage te leveren om tot een oplossing te komen die voor iedereen aanvaardbaar is.

Informatie omtrent de diverse items uit uw reispakket

Wij zijn op dit ogenblik echter nog steeds gebonden aan het advies van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Hiernaast zijn we tevens afhankelijk van de beslissingen van de luchtvaartmaatschappijen. Zolang er geen negatief reisadvies is naar ‘onze’ regio’s in Spanje blijven deze vluchten doorgaan zoals gepland. Derhalve kan niemand deze vluchten zonder kosten annuleren.

Inzake de hotels in Calpe als Mojacar kunnen wij de verblijven kosteloos omboeken. Deze omboeking kan naar een latere periode dit jaar (voor 15 december 2020).

Inzake transfers onderhandelen wij momenteel met de transporteurs om kosteloos ook de transfers te kunnen omboeken.

Tenslotte bieden wij als Baguet Bicycle Center (uiteraard) een kosteloze omboeking van uw huurfiets aan.

Mogelijke opties voor de klant

In verband met uw geplande fietsvakantie bieden wij, tenzij men reeds een annulatie-verzekering zou aangesproken hebben, volgende opties aan:

  1. Uw reis gaat door zoals gepland. Alle mogelijke extra kosten tijdens uw reis (desgevallend ook van een mogelijks verlengd verblijf) zijn te uwen laste;
  2. U kan uw reis omboeken naar een latere datum (verder nog te bepalen). Hiernaast neemt u de mogelijke kosten van annulatie of omboeking van vluchten (en mogelijks ook de transfers) voor uw rekening. Deze kosten kunnen verschillen per luchtvaartmaatschappij. Wij zullen bij deze verrekening met iedere individuele reiziger de informatie in transparantie delen.

Graag hadden wij per email van iedere klant persoonlijk de keuze voor optie 1 of 2 ontvangen.

  • Hebben wij daags voor afreis (uiterlijk om18:00 uur) zal de reis doorgaan zoals gepland. Tenzij het Ministerie van Buitenlandse Zaken intussen een reisverbod zou afkondigen.
  • Kies je voor optie 2 zullen wij contact opnemen samen om een gepaste nieuwe datum te bepalen voor uw fietsvakantie. Uiteraard zijn we hier gebonden aan de evolutie van de Corona-crisis.

Samen met alle klanten kijken wij uit naar het einde van deze crisis. Wij wensen iedereen het allerbeste om samen deze moeilijke periode door te komen.