Baguet Bicycle Center op eigen pootjes

Wij hopen dat onze klanten opnieuw een mooi fietsseizoen beleefd hebben. Wij danken hen voor het vertrouwen dat zij de afgelopen jaren gesteld hebben in Baguet Bicycle Center (BBC).

Dit jaar is BBC het tiende jaar actief. Er werd een hele weg afgelegd en we blijven steeds zoeken naar een optimale dienstverlening. Tevens hebben wij een aantal vernieuwingen in het aanbod ingevoerd. Maar boven al blijft onze focus op een bijzondere beleving in een familiale sfeer op en naast de fiets.

Wij hebben de overeenkomst inzake fietsvakanties met TUI Belgium N.V. niet verlengd. Derhalve zal deze overeenkomst een einde nemen per 30 september 2019.  Wij zullen evenwel alle boekingen zoals gepubliceerd in de TUI-brochure 2018_2019 afwerken voor het najaar 2019. Onze samenwerking eindigt dan ook op zaterdag 2 november 2019.

Twee centra in Spanje : Calpe en Mojacar

BBC zal zoals van oudsher opereren vanuit 2 centra in Spanje, nl. Mojacar en Calpe.  Wij zullen het project op Mallorca niet verder zetten maar zal daarentegen wel ‘specials’ aanbieden op het Spaanse vasteland (bv. Ride For Serge, Sierra Nevada en Cyclo Vino). Inmiddels werden ook de mechanische problemen met bepaalde van de nieuwe huurfietsen (in overleg met de betrokken leverancier) verholpen.

Vanaf 1 oktober 2019 zal Baguet Bicycle Center (BBC) rechtstreeks fietsvakanties aanbieden. Enerzijds zal BBC de kwaliteit van de geboden service kunnen blijven garanderen tegen een competitieve kost. Anderzijds zal BBC ook de visie inzake de modernisering van het aanbod kunnen realiseren met nog meer aandacht voor flexibiliteit.

Met ingang van 1 oktober 2019 zal iedere klant zijn/haar pakket ‘fietsvakantie’ zelf kunnen samenstellen via onze vernieuwde website (www.fietsstages-baguet.be). Hierbij zal je zelf kunnen kiezen uit vluchten, transfers, hotel(s)/verblijven en huurfietsen. Eén of meerdere van deze onderdelen zal je online kunnen boeken en betalen.

Tot ziens in één van onze centra

Wij danken alle klanten voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Wij kijken er naar uit om hen ook in het volgend jaar te begroeten in één van onze beide centra, of op één van onze specials.