Ik was op zoek naar een fietsvakantie in Spanje en kwam na even zoeken op de website van Baguet Bicycle Center uit.
Ik speelde al een tijdje met het idee dit eens te proberen. Toen ik een paar fietsmaten kon overhalen mee te gaan, heb ik redelijk snel de knoop doorgehakt en geboekt.

Het werd een toffe ervaring in een fijne groep waar ik me snel thuis voelde. Het was ook prettig vertoeven op het zonnig terras in de Service Course in Calpe. De focus bij Baguet Bicycle Center ligt niet alleen op snelheid en fietsen maar ook op fun : fietsers worden nooit achtergelaten, de groep past zich aan aan de zwakste schakel, dat is niet alleen een toffe leuze, maar ook geen holle leuze bij Baguet.

De combinatie van fietsen EN vakantie maakt het aangenaam. Ok, we zijn wel fietsfanatieke mensen, maar tijdens zo’n weekje is niet alleen het fietsen dat telt maar ook het genieten van een weekje zonder stress op het werk.


Ik zou deze fietsvakantie zeker aanbevelen en vooral de groepsdynamiek en combinatie inspanning/ontspanning in de kijker willen stellen. Kortom, ik heb me goed geamuseerd.  En oh ja, misschien ook vermelden : Gran Hotel Sol y Mar is een top-hotel !