Ik ben met fietsvrienden bij jullie op vakantie gekomen om te genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving : 5 dagen fietsen en een dagje wandelen langsheen de kustlijn op de vrije dag.

De eerste keer heb ik wel getwijfeld omdat ik toen alleen was en ook vanwege de redelijk hoge prijs voor een 1-persoonskamer. Maar het was meer dan de moeite waard : toffe bende – super begeleiding – voor elk wat wils – top locatie en magnifiek hotel.

Ook dit jaar heb ik er terug met volle teugen van genoten. Je komt hier NOG meer tot rust in deze prachtige zonnige omgeving. Elke dag een andere rit op maat. Dus een dikke pluim voor de  Baguet – begeleiding, die vriendelijk en behulpzaam is tijdens heerlijke uitgestippelde fietstochten.

Ik kan het alleen maar aanbevelen. Gewoon doen. Iedereen kan hier meerijden vanwege de aangepaste ritten per niveau. Je hoeft geen klimmer te zijn om hier te komen genieten.

Het heeft ook geen zin om je eigen fiets mee te brengen. De nieuwe Baguet-fietsen (Ridley Fenix SLiC) zijn top en worden op maat klaargezet.

Als ik toch een kleine tip mag geven: mag de radio eens op een andere zender op de bevoorrading? Grapje!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
You need to agree with the terms to proceed