Wij hebben gekozen voor Baguet Bicycle Center omdat we al veel goeds over jullie organisatie gehoord hadden. Gezien we beiden fervente fietsers zijn, was het al een tijdje onze droom om samen eens op fietsvakantie te gaan. Nu de kinderen groter zijn, staat niets ons in de weg om er een weekje tussenuit te gaan om onze hobby te beoefenen. Ook de formule spreekt ons zeer aan : met gehuurde fietsen rijden, geen gedoe om je fiets op voorhand op transport te zetten met het risico op beschadiging onderweg. Bij aankomst zijn de fietsen al op maat afgesteld en kan je direct vertrekken op fietstocht.

De enige twijfel die we bij vertrek hadden was misschien of de groep zou meevallen want dat weet je niet op voorhand. Maar deze bleek reuze mee te vallen. We waren op het eind van de week met sommigen een (h)echte vriendengroep.

Het was onze eerste fietsvakantie ooit en het was in één woord : TOP ! Of FANTASTISCH 😊

Wat ons het meest beviel, was de organisatie die in één woord SUPER was ! Alles is goed georganiseerd, je hoeft je niks aan te trekken, alleen maar zorgen dat je in conditie bent en GENIETEN. Van bij aankomst was er een persoonlijk onthaal, de verdeling in 3 groepen met elk een aparte begeleider, de bevoorrading, de wasservice van je fietskledij, de fietsberging met herstel- en onderhoudsmateriaal, het napraten bij een drankje achteraf, kortom wij kunnen alleen maar pluspunten opnoemen.

Wij zouden Baguet Bicycle Center zeker aanbevelen bij fietsvrienden voor hun persoonlijke en aangename begeleiding. De sfeer in de groep zat heel goed wat mede te danken is aan de sympathieke begeleiders, die voor ons zorgden op een bijna familiale manier. Ook de keuze van (goede) hotels is een belangrijk pluspunt : wij logeerden in hotel Suitopia in Calpe, een zeer mooi hotel met alle moderne faciliteiten, lekker eten, comfortabele kamers én niet te vergeten : zeer goede bedden wat wij heel belangrijk vinden voor de recuperatie na een sportieve fietstocht. Wat wij misschien nog het meest van al waardeerden is de losse en gemoedelijke sfeer, wat bijna belangrijker is dan het sportieve. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat elk op zijn manier kan genieten. Is er zin of tijd om een terrasje te doen onderweg, dan kan dit. Ook na de fietstochten is het goed dat je nog over voldoende vrije tijd beschikt om te genieten van zon, zee, strand, wandelen, … kortom een geslaagde mix van sportief bezig zijn en proeven van de couleur locale !

Misschien nog een locatie toevoegen ? Anderzijds : zeker de groepen niet vergroten in aantal. Wij vonden een groep fietsers van max. 15 personen ideaal.

Ann De Smet en Didier Knop, zeer enthousiaste deelnemers die zeker nog eens opnieuw meegaan, misschien in 2023 naar Mojacar.
We kijken er al naar uit en trainen nu al onze beentjes 😊 .

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
You need to agree with the terms to proceed