Verkoop 2de-hands racefietsen TREK Emonda ALR-5

Wens je al maanden een racefiets te kopen maar je vind er geen? Dan ben je bij Baguet Bicycle Center aan het juiste adres !
In het kader van de vernieuwing van het fietsenpark van onze centra voor fietsvakanties in Calpe en Mojacar (Spanje) bieden wij opnieuw een groot aantal 2-de hands racefietsen aan voor verkoop aan particulieren.

Deze fietsen zijn steeds perfect onderhouden geweest en werden ook voor de verkoop nog volledig nagezien en onderhouden. 
De kadermaten van deze fietsen gaan (per 2) van 50 tot en met 62.
Deze fietsen bevatten géén accessoires (zoals pedalen, zadeltasje, …); twee houders voor bidons blijven evenwel gemonteerd op iedere fiets.
Van zodra 50% of meer van de beschikbare fietsen gereserveerd zijn zal het transport vanuit Spanje plaats vinden. Dit transport is gratis; éénmaal in België kunnen de fietsen op één of meerdere locaties afgehaald worden.

In geval u geïnteresseerd bent in de aankoop van één of meerdere van deze fietsen mag u een bericht sturen aan info@fietsstages-baguet.be met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en gewenste kadermaat. Wij nemen dan met u contact op om verdere afspraken te maken inzake bestelling en levering.