Serge Baguet Classic – Fietstocht gratis voor klanten

Na enkele jaren te hebben deelgenomen aan de Proximus Cycling Challenge, keert de Serge Baguet Classic toertocht in 2023 terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Deze toertocht wordt door ons team georganiseerd voor alle klanten van Baguet Bicycle Center.

Net als tijdens onze fietsvakanties in Calpe en Mojacar voorzien we 3 afstanden. Dit zijn 70 km, 95 km en 120 km (afstanden op dit moment nog indicatief). Onderweg is er één bevoorradingsstop. De tochten gaan over minder bekende wegen en hellingen in de Zwalmstreek, de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. Met andere woorden: over Serge’s favoriete trainingswegen. Zoals gebruikelijk in Spanje zijn de routes mooi maar ook zwaar.

Groepsrit – onder begeleiding

Samen met de BBC-begeleiders leg je een bepaalde afstand af aan een bepaalde (streef)snelheid.

  • 120 km – doelsnelheid 28 km/u: groepsstart om 9 uur precies
  • 95 km – streefsnelheid 25 km/u: groepsstart om 9:15 uur precies
  • 70 km – doelsnelheid 23 km/u: groepsstart om 9:30 uur precies
Vrij rijden – individueel

Wil je de ritten in je eigen tempo en zonder begeleiding rijden, dan kan dat ook met je eigen GPS-toestel. Dan kies je voor een vrije rit. Je ontvangt de GPX-bestanden van de routes en kunt de gekozen afstand in je eigen tempo rijden. Er zijn geen pijlen of andere bewegwijzering op de routes:

  • 120 km – vrije start tussen 8.30 en 9.30 uur.
  • 95 km – vrije start tussen 8.30 en 10.00 uur.
  • 70 km – vrije start tussen 8.30 en 10.30 uur.

Na de Serge Baguet Classic toertocht zetten we nog een goede traditie voort. Je kunt gezellig napraten met de gidsen en andere deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje tegen democratische prijzen.

Deelname / Inschrijving

Deelname aan de Serge Baguet Classic toertocht is volledig gratis voor onze klanten. Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven deel te nemen, is deze persoonlijke uitnodiging exclusief voor klanten. Deze uitnodiging kan niet worden overgedragen aan derden.

Bij voorinschrijving moet je de keuze maken tussen de gratis of de begeleide rit. Het aantal deelnemers is beperkt tot 300.

Inschrijven voor deze Serge Baguet Classic toertocht kan via onderstaande knop zolang er plaatsen beschikbaar zijn of tot uiterlijk 15/08/2023.

De GPX-bestanden worden vooraf naar alle deelnemers gestuurd. Dit na een laatste controle van de route op de woensdag voor het evenement.

Noteer de datum : 2 september 2023.

Locatie: Sporthal De Zandloper in Lierde.

Begeleider Serge Baguet Classic
Enthousiaste klanten bij de start op de Serge Baguet Classic in Lierde