Ontdek met ons in 2024 het fietsparadijs Castellon-Benicassim

Speciale week / 27 sep – 4 okt 2024

Wil jij deel uitmaken van een de eerste groep die onze potentieel nieuwe bestemming zal ontdekken? Ontdek met ons het fietsparadijs Castellon-Benicassim.

🌅 Fantastische nieuwe routes liggen op jou te wachten
Stel je voor dat je langs de prachtige kustlijn fietst met de glinsterende zee als achtergrond, of uitdagende beklimmingen overwint omringd door adembenemende landschappen. Castellon-Benicassim biedt een verscheidenheid aan routes voor alle niveaus, zodat elke fietser de perfecte fietsvakantie vindt.

🚴‍♂️ Fietsvriendelijke voorzieningen
We begrijpen de behoeften van gepassioneerde fietsers. Silene RH beschikt over een veilige fietsenstalling en onderhoudsfaciliteiten zodat we een volwaardige fietsservice kunnen aanbieden zoals gebruikelijk in onze centra.

🏨 Luxueuze uitvalsbasis in het Silene RH Hotel
Silene RH Hotel ligt in de schoot van luxe en is uw toevluchtsoord na een dag van inspanning op de fiets. Geniet van de moderne en stijlvolle kamers, ontworpen voor ultiem comfort en ontspanning. Verjong in de spa, geniet van de gastronomische keuken en kom tot rust in de elegante ambiance die Silene RH kenmerkt.

🎉 Après-bike
Castellon-Benicassim is niet alleen een fietsparadijs; het is een bestemming met een rijk cultureel verleden. Verken charmante lokale markten, bezoek historische bezienswaardigheden of ontspan gewoon op de ongerepte stranden. Je vakantie gaat verder dan de pedalen.

📆 Boek hier jouw fietsvakantie in Castellon-Benicassim!
Omarm de sensatie van deze nieuwe bestemming en de luxe van Silene RH Hotel. Uw/ons fietsavontuur in Castellon-Benicassim wacht. Boek nu en maak herinneringen voor het leven. De eerste edities zijn vaak de meest memorabele 🧐