Mijn fietsvakantie was geregeld via Love Velo, in samenwerking met Baguet Bicycle Center. De beslissing om te boeken was snel genomen, vol verwachting voor nieuwe wegen en nieuwe gezichten.

De ervaring overtrof alle verwachtingen. Vanaf het begin werden we hartelijk begroet en voelden we ons meteen thuis. De klantenservice van Baguet Bicycle Center was uitzonderlijk en deed meer dan dat om ons comfort te garanderen.

Fietsen over de prachtige wegen van de Calpe-regio was een hoogtepunt, met een adembenemend landschap. Het gezelschap van medefietsers en de expertise van onze reisleiders zorgden ervoor dat elke dag veilig en plezierig aanvoelde.

Ik beveel deze fietsvakanties van harte aan iedereen aan, of je nu alleen reist of met een groep. De organisatie was vlekkeloos, met attent personeel dat altijd klaarstond om te helpen. Als vrouwelijke solo-reiziger die zich aansloot bij Baguet Bicycle Center in Calpe, voelde ik me niet alleen veilig maar ook echt opgenomen. Onze groep had een geweldige band en fietste soepel samen onder het toeziend oog van onze gids Flor, die ervoor zorgde dat niemand achterbleef.

Baguet Bicycle Center zei zelfs dat ze bij de volgende tocht zouden proberen damestoiletten te voorzien bij de stopplaatsen, een attent gebaar hoewel de huidige regelingen niet al te lastig waren. Ik heb gewoon gewacht tot we terug waren in het hotel.