Ontketen de toekomst van snelheid!

Til je fietservaring naar ongekende hoogten met de gloednieuwe BH Core 1.5 e-racefiets.
Deze geavanceerde elektrische racefiets is ontworpen voor de moderne sportieve fietser en is ontworpen om je grenzen te verleggen.

Belangrijkste kenmerken

🔋 Krachtige prestaties
De BH Core 1.5 is uitgerust met een krachtige elektromotor die naadloos aansluit op je trapkracht en je snelheid een opzwepende boost geeft. Beklim heuvels met gemak en overwin lange afstanden zonder je in het zweet te werken.

🌈 Strak design:
Geef je stijl de vrije loop op de weg met het strakke en aerodynamische ontwerp van de BH Core 1.5. Het met precisie vervaardigde en in het oog springende frame zorgt niet alleen voor maximale prestaties, maar trekt ook de aandacht, waar je ook naartoe reist.

📲 Smart Connectivity
Blijf verbonden terwijl je fietst met de slimme connectiviteitsfuncties van de fiets. Volg je routes, controleer je prestaties en deel je prestaties naadloos met de BH e-bike app. Blijf in controle en fiets slimmer.

⚙️ Precision Engineering
Elk onderdeel van de BH Core 1.5 is zorgvuldig vervaardigd voor optimale prestaties. Van het lichtgewicht frame tot de responsieve remmen, ervaar de perfecte synergie van technologie en design.

Kader: Carbon / Batterij: 540 Wh
Wielen: FSA Team 35 TR
Groep: Shimano 105 12-speed Di2
Versnellingen: 50/34 x 11/34

Waarom BH Core 1.5?

Al meer dan een eeuw zijn de initialen BH (Beistegui Hermanos) synoniem aan wielrennen, wielrennen en sportiviteit. Legendarische renners hebben op BH gereden en vele wedstrijden gewonnen. De BH Core 1.5 is op dit ogenblik het beste wat de markt te bieden heeft als ondersteuning op sportieve fietsvakanties. Ervaar de sensatie van snelheid, het plezier van moeiteloos rijden en de vrijheid om te ontdekken als nooit tevoren.

Vanaf 2024 beschikbaar voor alle fietsvakanties in Calpe en Mojacar

Verhoog je rijervaring met de BH Core 1.5 e-racefiets. Reserveer hem nu reeds voor jouw volgende fietsvakantie. Opgelet: het aantal BH e-racefietsen is beperkt, zowel voor Calpe als voor Mojacar.