Nieuw hotel voor Baguet Bicycle Center in Mojacar

Sinds de opstart in 2009 is Baguet Bicycle Center actief in hotel Best Oasis Tropical te Mojacar.

Wij hebben er samen met onze klanten onvergetelijke momenten beleefd en fantastische verhalen geschreven.  Desalniettemin is dit hotel toe aan renovatie: de werken hiervoor zullen in de loop van de komende maanden opgestart worden.

Ten einde de continuïteit van onze fietsvakanties in Mojacar te garanderen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw hotel.  Na een grondige studie enkele bezoeken ter plaatse is onze keuze gevallen op het hotel Alegria Palacio.

Dit hotel is gevestigd in een paleis uit 1907 dat toebehoorde aan de markies van Chávarri. Het beschikt over een zeer elegante en comfortabele accommodatie waar je je onmiddellijk thuis zult voelen. Het hotel ligt op slechts tweehonderd meter van het strand.

Ontdek de charme van de Andalusische kust in het Alegria Palacio Mojacar en ontspan volledig in een unieke omgeving. Vanaf het voorjaar 2021 bieden wij jou een fietsvakantie vol ontspanning in dit unieke hotel in Mojacar. Dit hotel is perfect om te genieten samen met uw partner.

Na jouw dagelijkse fietstocht (of op de rustdag) kan je jezelf verwennen met een duik in het prachtig zwembad. Of ga even relaxen van jouw inspanningen in de spa en/of fitness. In het restaurant zal je de speciale aandacht voor de sportieve fietsers merken in het aanbod.

Boeken kan vanaf vandaag hier.