Beheer je fietskalender / bucket list

Het wielerseizoen staat alweer opnieuw voor de deur! Hoog tijd dus om jouw persoonlijke fietskalender samen te stellen en ook dit jaar enkele granfondos of cyclos van jouw bucket list te schrappen. Dit kan je doen via battistrada.com : dit is dé grootste fietskalender-app ter wereld.

Na jouw heerlijke fietsstage ben je ongetwijfeld beter voorbereid om jouw uitdagingen voor 2023 makkelijker te realiseren en er bovendien op z’n zachts gezegd meer van te kunnen “genieten”. 

Of je nu houdt van fietsen op de weg, mountainbiken of gravelbiken, … op Battistrada.com vind je wereldwijd +7.000 fietsevenementen in +90 landen, compleet met komende data, routes, … en voeg je deze in een handomdraai toe aan je fietskalender of bucket list (verlanglijstje).

Dankzij een synchronisatie met je smartphone heb je daarenboven jouw persoonlijke fietskalender en bucket list altijd bij de hand en houdt Battistrada.com je verder op de hoogte van datumwijzigingen en nieuwe edities van de evenementen op jouw bucket list. 

Op Battistrada.com vind je ook de fietsvakanties van Baguet Bicycle Center. Lees vooral een uitstekend artikel over Calpe, een fietsparadijs.