Baguet Bicycle Center staat mee aan de wieg van Service Course Calpe

Het Baguet Bicycle Center viert zijn 10de verjaardag!  En die verjaardag willen we vieren, samen met jou en alle medewerkers.

Eerst en vooral willen we, in dit scharnierjaar, Serge’s nalatenschap en zijn levenswerk verderzetten, en zelfs nog een tandje bijsteken. Dat gaan we doen door vanaf oktober al onze klanten rechtstreeks en onafhankelijk te servicen – zonder tussenpersonen. Een tweede upgrade van onze diensten komt er met de lancering van onze ‘Service Course’ in Calpe.

Service Course wordt dé ontmoetingsplaats voor wielerfanaten uit de hele wereld. Een gastvrij onthaal, waar – actievere én minder actieve – wielerfans hun ritten en ervaringen kunnen vergelijken bij een glas Belgisch bier of Spaanse wijn, hun fiets kunnen bijstellen of poetsen. Ook sportmassages zijn mogelijk, en uiteraard – zo hoort het onder wielerfans – schenken we ook voortreffelijke koffie.

Officiële opening : zaterdag 5 oktober 2019

Alle klanten zijn welkom op de officiële opening op zaterdag 5 oktober 2019.

We beginnen eraan om 17u met een hapje en een drankje. Het officiële gedeelte, in aanwezigheid van verschillende plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders, start om 18u30, met een eerbetoon aan Serge. Daarna dineren we samen in het Suitopia hotel.

We zouden je er erg graag bij hebben voor deze feestelijke opening.

Wil je erbij zijn, bevestig dan meteen uw aanwezigheid met een mail naar info@fietsstages-baguet.be.

En waarom zou jij er niet meteen een korte maar fijne fietsvakantie van maken?

We bieden jou met veel plezier een verblijf van 4 nachten aan – van zaterdag 5 oktober tot woensdag 9 oktober 2019 – in hotel Suitopia. Het pakket bevat: transfers van de luchthaven, verblijf in 2p-kamer op basis van halfpension, op maat afgestelde fiets en drie begeleide ritten, tegen de uitzonderlijke prijs van € 385 euro per persoon.

Boek je vlucht voor zaterdag 5 oktober, stuur uw vluchtgegevens, fietsmaten en eventuele andere wensen naar info@fietsstages-baguet.be en wij maken alles klaar om er voor jou een onvergetelijk fietsverblijf van te maken.

Wij hopen van ganser harte dat ook jij erbij kan zijn op 5 oktober 2019.