Baguet Bicycle Center

Welkom bij Baguet Bicycle Center, sportieve fietsvakanties in Calpe en Mojacar!
Ontdek alles over het Baguet Bicycle concept en boek je reis!

Genieten van het leven, op en náást de fiets. Dat is de essentie van een Baguet fietsvakantie. Net zoals Serge Baguet dat ook deed.

Bij ons vind je een totaalbeleving waarbij niemand hoeft te kiezen tussen een fiets- of familievakantie. De fietsers worden in de watten gelegd als echte profs – met topmateriaal, bevoorradingen, begeleiding op maat, recuperatiedrank na de rit, technische assistentie in het fietsatelier … – terwijl de niet-fietsers uitgebreid kunnen genieten van zon, zee, natuur en uitstapjes.

Baguet Bicycle Center maakt alles perfect combineerbaar en zorgt voor een onvergetelijke (fiets)vakantie!

Calpe staat al langer gekend als de fietsstreek bij uitstek. In deze regio hebben al menig profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen vele fietskilometers afgemaald. Calpe is daarnaast ook bekend om zijn mooie wandelpromenade langs één van de schoonste stranden van de Costa Blanca.

Mojacar, gelegen aan de Costa Almeria is, naast Calpe, de fietsbestemming bij uitstek voor elke fietsliefhebber die heel het jaar onbezorgd zijn pedalen wil laten draaien. Mojacar is een ongerepte parel en wordt door velen als één van de mooiste dorpen van Spanje bestempeld.

Onze partners