Sportieve fietsvakanties

Altijd al gedroomd van een fietsvakantie in Spanje onder de Spaanse zon? Al meer dan 10 jaar maakt Baguet Bicycle Center jouw droom werkelijkheid!

Wij bieden niet alleen de mogelijkheden voor trainingstagesaan, maar vooral sportieve fietsvakanties op maat van iedereen die graag fietst.

In onze beide centra in Spanje (Mojacar – Costa Almeria/ Calpe – Costa Blanca) vind je alle ingrediënten voor een geslaagde fietsvakantie: een aangenaam microklimaat, een perfect en zeer goed onderhouden wegennetwerk, perfect uitgeruste hotels, zeer kwalitatieve fietsen en gevarieerde parcours op maat van ieder niveau.

Wat bieden wij?

Voor de profwielrenner, amateurwielrenner en wielertoerist hebben we 2 wielercentra in Zuid – Spanje, Mojacar en Calpe. Beide zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zowel individuele fietsers als wielerteams. Alle fietsvakanties of fietsstages leiden we in goede banen.

Steeds onder een deskundige begeleiding en met een hoogstaande kwaliteit als doelstelling, specialiseerden wij ons in het organiseren van fietsevenementen allerhande.

De uiteindelijke bedoeling is om op een ontspannen mannier kennis te maken met deze prachtige sport.

Voor ieder wat wils

De Baguet Bicycle Centers  zijn er voor elk niveau, ze willen laagdrempelig zijn en voor ieder wat wils aanbieden. Zo wordt er gereden in verschillende groepen aan gemiddelde snelheden die variëren van 22 km/u over 25km/u tot 27km/u en meer. In Mojacar is er bovendien mogelijkheid tot recreatieve tochten (recreatieve fietsen voorzien).

Gastvrouw, gastheer en persoonlijke begeleiding

Je wordt als klant steevast opgevangen door een Nederlandstalige gastheer en gastvrouw. Zij laten je dadelijk thuis voelen en zullen je bijstaan gedurende het hele verblijf. De centra werken met vaste begeleiders die heel veel ervaring hebben in het begeleiden van fietsgroepen. Deze begeleiders werden door Serge Baguet persoonlijk geselecteerd en weten steevast een mooi evenwicht te vinden tussen sportieve uitdagingen, voldoende ontspanning, groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep.

Menu